Engels   Duits   Stuur e-mail
 
 
 


advertentie 
[ Terug ] [ Deze vacature printen ]Aanvoerder Cello (65%)

Denk je aan een orkest, dan denk je aan klassiek. Maar, dat speelt het Metropole Orkest niet. Wel jazz, pop, chansons, musicals, filmmuziek, wereldmuziek .… van nu en van langer geleden. Het Metropole Orkest deelde het podium met grootheden als Dizzy Gillespie, Brian Eno, Pat Metheny, Stan Getz, Bono en Steve Vai. En speelt samen met hedendaagse talenten als Snarky Puppy, Laura Mvula, Jacob Collier, Kandace Springs en Gregory Porter. Het Metropole Orkest is hét professionele pop- en jazzorkest en heeft een voortrekkersrol. Zo schuift het orkest nieuwe talenten naar voren en is het gek op spektakel en experimenten. Het Metropole Orkest doet alles wat mensen kan raken. Dat is tenslotte de essentie van muziek.

We hebben de volgende vacature (m/v):
Aanvoerder Cello (65%)

Proefspel: 31 januari 2020

Werken:
Eerste ronde:
- Joseph Haydn celloconcert in D, eerste deel, expositie, tot maat 77

Tweede ronde:
- Antonin Dvořák Celloconcert eerste deel, expositie (=tot cijfer 8 ‘grandioso’) of Robert Schuman Celloconcert eerste deel, tot maat 176.
- Friedrich Gulda Celloconcert, eerste 34 maten.

Orkestpartijen volgen later.

De eerste ronde van het proefspel zal achter scherm plaatsvinden. Wij behouden ons het recht voor een eerste selectie op basis van de brieven te maken.

De functie
Als aanvoerder ben je onderdeel van een relatief kleine cellogroep met 4 mensen. Wij zoeken een flexibele collega met een goed gevoel voor de verschillende stijlen van lichte muziek, en die commitment toont voor het orkest en zijn/haar functie.

Voor het proefspel geldt dat uitsluitend kunnen worden uitgenodigd:
Nederlandse musici, buitenlandse musici die afkomstig zijn van binnen de EU en musici van buiten de EU die tenminste drie jaar in Nederland woonachtig zijn en in het bezit zijn van een verklaring op hun verblijfsvergunning dat een tewerkstellingsvergunning niet vereist is. Dit is niet van toepassing op de volgende Europese landen: IJsland, Zwitserland, Noorwegen en Liechtenstein.

Nadere inlichtingen worden graag verstrekt door het hoofd personeel, planning & productie, Sophie Koopmans. Te bereiken via email sophie@mo.nl.

U kunt uw sollicitatiebrief en uitgebreide CV voor 3 januari 2020 richten aan Stichting Metropole Orkest, e-mail: vacature@mo.nl.


-----------------------------------

Metropole Orkest
http://www.mo.nl

Geplaatst: 08-11-2019
Online t/m: 03-01-2020
Deze vacature is 225 keer bekeken.

[ Deze vacature printen ]
[ TOP ]

 


advertentie


 
 
 

©2019 AuditieNieuws.nl