Engels   Duits   Stuur e-mail
 
 
 


advertentie 
[ Terug ] [ Deze vacature printen ]Plaatsvervangend 1e Concertmeester / 2e Concertmeester (80 - 100

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) is een veelzijdig en toonaangevend symfonieorkest dat nieuwe wegen bewandelt in bijzondere programma’s met als uitgangspunt: het symfonisch repertoire op hoog niveau uitvoeren en ontwikkelen.

Het NNO is het orkest van de drie noordelijke provincies met Groningen als standplaats. Het bespeelt zijn publiek in concertzalen, maar ook in de openlucht, tijdens festivals en op scholen. Daarnaast speelt het NNO met regelmaat op podia elders in het land, zoals het Concertgebouw Amsterdam, TivoliVredenburg Utrecht en De Doelen Rotterdam.

Als symfonieorkest staan we midden in de samenleving en brengen we graag zoveel mogelijk mensen in aanraking met klassieke muziek. Wij hechten dan ook waarde aan een divers personeelsbestand. Die diversiteit in onze orkestgemeenschap, de kwaliteit van onze musici en onze programmering maken ons tot een bijzonder orkest.

Antony Hermus is vaste gastdirigent bij het orkest. Met ingang van 1 augustus 2022 wordt Hartmut Haenchen vaste gastdirigent en Eivind Gullberg Jensen chef-dirigent. Michel Tabachnik is aan ons verbonden als emeritus dirigent. Het orkest bestaat uit zo’n 75 vaste orkestleden. Kijk voor de meest actuele informatie op www.nno.nu.


Wij zijn op zoek naar een:

Plaatsvervangend 1e Concertmeester / 2e Concertmeester (80 - 100%)


Functieprofiel:

Als plaatsvervangend 1e Concertmeester / 2e Concertmeester ben je mede verantwoordelijk voor de realisatie van de podiumambities van het NNO en weet je collega’s te motiveren en inspireren. Je ondersteunt de concertmeester bij het uitvoeren van diens taak en bent in staat om ook op de eerste stoel te functioneren. Je bent inzetbaar voor educatieve activiteiten en ensemble activiteiten.

Je onderscheidt je als violist en beschikt over solistische speelkwaliteiten. Ervaring op deze stoel is een pré. Je staat open voor zowel symfonisch repertoire als genre-overschrijdende programmering. Je bent een positief geëngageerde teamspeler die communicatief vaardig is en een enthousiaste uitstraling op het podium brengt.

Herken je je in het functieprofiel en wil je onderdeel uitmaken van een eigentijds orkest met een diverse programmering, dan ontvangen we graag je sollicitatie.


Datum proefspel : 24 oktober 2022
Reactie uiterlijk : 5 september 2022
Datum indiensttreding : Zo spoedig mogelijk


Verplichte werken:

1. Mozart concert nr. 4 KV 218 (D) 1e deel met cadens of nr. 5 KV 219 (A) 1e deel met cadens.

2. Eerste deel uit één van de volgende vioolconcerten: Beethoven, Brahms, Mendelssohn, Tsjaikovski of Sibelius.

3. Orkestpartijen.

De orkestpartijen worden gelijktijdig met de uitnodiging voor het proefspel bekendgemaakt.Arbeidsvoorwaarden:

- Een dienstverband voor bepaalde tijd, bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
- Contractomvang in nader overleg vast te stellen: minimaal 80% en maximaal 100%.
- Bruto salaris: conform schaal 3 van de CAO Nederlandse Orkesten, te vinden op www.vvno.nl, de website van de Vereniging van Nederlandse Orkesten.
- Verplichte deelname in het pensioenfonds ABP.


Sollicitatie en informatie

De selectieprocedure bestaat uit het proefspel gevolgd door een selectiegesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Kandidaten voor het proefspel worden verzocht een sollicitatiebrief, voorzien van een motivering en een CV te mailen aan het NNO. Kandidaten dienen afkomstig te zijn uit de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein of Zwitserland of dienen in het bezit te zijn van een onbeperkt geldige werk- en verblijfsvergunning voor Nederland. Op basis van de schriftelijke sollicitaties wordt indien nodig een voorselectie gemaakt. De sollicitatie, evenals een opgave van nationaliteit en indien van toepassing een kopie van de werk- en verblijfsvergunningen, dient uiterlijk op 5 september 2022 door het NNO te zijn ontvangen.

Het proefspel vindt plaats in Groningen. Voor nadere informatie over de arbeidsvoorwaarden, kun je contact opnemen met Hedi Boersema, Adviseur P&O. Voor nadere informatie over de proefspelprocedure kun je contact opnemen met Erica Weijer, organisatie proefspelen.

E-mail : auditions@nno.nu
Telefoon : + 31 (0)50 3695800

-----------------------------------

Noord Nederlands Orkest
info@nno.nu
http://www.nno.nu

Geplaatst: 23-06-2022
Online t/m: 05-09-2022
Deze vacature is 168 keer bekeken.

[ Deze vacature printen ]
[ TOP ]

 


advertentie


 
 
 

©2022 AuditieNieuws.nl